Reflexió final

 

Perquè ha arribat el moment de realitzar l'última entrada del blog. Que ràpid ha passat este quadrimestre i pareix ahir quan comencem la carrera en 1r. Ha sigut la primera vegada que he usat un blog per a pujar informació meua i les meues tasques, però em pareix una bona forma que l'alumnat tinga els seus treballs ordenats i que qualsevol membre de la classe puga accedir a ells. D'altra banda, enguany en si ha sigut rar i difícil per a tots, i amb això, el curs ha sigut més del mateix. Encara així, crec que ambdós docents heu intentat ensenyar-nos tot el que heu pogut a pesar de les condicions que teníem, quant a objectius i continguts de l'assignatura. A través de treball nostre hem complementat allò que no ha donat temps. Per això, respecte al professorat crec que han complit amb les expectatives a pesar de tindre menys classes i condicions diferents. Amb l'alumnat, he eixit perjudicat el separar-nos mitat i mitat, però de seguida he agafat confiança. 
En referència a l'assignatura, crec que esta assignatura la qual és específica de la meua menció si que ha merescut la pena. He aprés nombroses idees per a la meua futura docència així com noves metodologies o jocs. Hem desenrotllat altres esports menys practicats que m'han fet donar-me compte del complexos i al seu torn, tan interessants com qualsevol altres.
Quant als diferents agents d'avaluació que hi ha en l'assignatura crec que és un punt més a favor del plantejament dels docents. Crec que la millor forma d'aprendre és quelcom per mitjà de pràctica i que millor que preparar-nos per a un futur on vamos a haver d'avaluar per mitjà d'una nota a 20 o 30 xiquets i xiquetes, que havent d'avaluar als nostres companys i companyes. És una bona forma de mostrar-nos el que vamos a haver de fer més avant, i ens impulsen a familiaritzar-nos. La coavaluació es una forma que crec que motiva als xiquets i xiquetes a superar-se.

Comentarios

Entradas populares de este blog

EXPERIENCIA PRÀCTICA TRINQUET UV.

El meu esport alternatiu.

Tradició vs Modernitat